Author Topic: Välkommen till LandzDown Forum  (Read 60230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Die Hard

  • LzD Fallen Heroes
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 971
  • The Northern Berserk
    • View Profile
Välkommen till LandzDown Forum
« on: July 13, 2005, 03:48:44 PM »
                                       
Guest, Välkommen till LandzDown Forum!

                                         
Welcome!          Willkommen!          Välkommen!          Bienvenidos!          Bienvenue!

Målet med detta forum

Detta forum är skapat  helt och hållet för att hjälpa dig med att få din dator städad om du har drabbats av webbläsar-kapare , virus eller andra skadliga program som orsakar problem i ditt datorsystem. Vi har absolut ingenting emot om människor har lite roligt och på så sätt är vi ett "informellt" forum, emellertid så är vi fullständigt allvarliga när vi jagar "banditer" i drabbade användarsystem och vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

Våra kunskaper
Vi som skapade LandzDown Forum är alla f.d. medlemmar av det upplösta TeamLavasoft , frivilliga som bistod med support för AdAware innan Lavasoft beslutade att denna uppgift skulle skötas av anställd personal. Det säger sig självt att vi vet ett och annat om AdAware, men vi är inte på något sätt förknippat med Lavasoft  (bolaget) eller AdAware (produkten). Tillsammans har vi en gedigen kunskap om "spyware" (och program som används för att avlägsna dessa) och vi har sannolikt de bästa HiJack This experterna som finns tillgängliga på nätet till vårt förfogande.
Vi på detta forum är också aktiva på ett flertal andra forum, som Administratörer, Moderatorer och Säkerhetsexperter. Därigenom har vi också tillträde till många "stängda rum" , källor där utbyte av högteknologisk information och utveckling sker.

Vi täcker alla hörn av världen och kan erbjuda assistans på Engelska ,Tyska ,Svenska ,Spanska och Franska.


De flesta av oss är också medlemmar av ASAP (Alliance of Security Analysis Professionals) och arbetar efter dess regler och etik.

Regler
Vi här på LandzDown Forum är alla frivilliga och vi ber er därför att förstå att varje antsträngning kommer att göras för att hjälpa er.Vi ber er därför att ha överseende med att vi opererar i olika tids-zoner och att svar på er fråga kanske dröjer.
 Attacker på andra medlemmar av forumet kommer inte att tolereras.Teamet på detta forum opererar lite annorlunda än på andra forum , i det att vi kliver in i varandras trådar med hjälp om det finns skäl att göra det - antingen om den andra experten för tillfället är offline eller någon annan gör en  iakttagelse i tråden som kan vara viktig. Det är så vi arbetar - som ett lag - vi vet  hur den andra tänker och  vi vet de andras speciella kunskaper.

Vi ber er att starta en egen tråd och fortsätta posta i den istället för att hoppa in i någon annans.

Vi ber er också undvika att skicka PM till experterna för personliga råd - hela idéen med forumet är att andra skall kunna ha nytta av lösningarna som ges.

Juridiskt prat
Genom att använda LandzDown Forum förstår du att experterna här inte kan ta ansvar för eventuella händelser , som kan resultera i verkliga eller uppfattade fel i din maskin , efter att råden följts.
Vi opererar helt på frivillig bas och tar inte emot och kommer inte att acceptera förslag om penningmässig , eller annan ersättning , för vår hjälp.Vår hjälp skall bara uppfattas som råd/förslag. LandzDown Forum definierar inte vad som är "bra" eller "dåligt" beträffande detaljer funna i användarsystem.Denna definition och detta beslut måste göras av dig, som "postat" , och om du vill behålla eller göra dig av med program som hittas i ditt system.

  Till sist........

Hoppas att du kommer att trivas
  :welcome:

LandzDown Team


I create and edit my posts in GS-NOTES