Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 7xJoey

Pages: [1]
1
Haha, thanks guys for trying to help!  I apparently just needed to re-install chrome (most pain-stakingly possible) and use CCleaner and wipe Chrome completely clean with Saved Form Information and Compact Databases.  After I ran the cleaner, it was good to go.

Thanks again.

2
Hey! Thanks for replying.  The scan came up clean once again.  But here is the log:

Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
www.malwarebytes.org

Database version: 4076

Windows 6.0.6002 Service Pack 2 (Safe Mode)
Internet Explorer 8.0.6001.18904

5/8/2010 11:41:37 AM
mbam-log-2010-05-08 (11-41-37).txt

Scan type: Full scan (C:\|D:\|)
Objects scanned: 288400
Time elapsed: 44 minute(s), 58 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
(No malicious items detected)

[edit]  Update:  Apparently when I tried FireFox to attempt to wipe Chrome completely clean, it didn't let me.  So I happened to have the file, I then restarted it, and ran the installer again.  And now FF works.  Chrome works, but gmail refuses to open.  I can now run AIM/MSN/etc, but I need to let them load one at a time.  This is still a nuisance, and I still wish for the computer to be virus-free.

Update 2: iTunes now keeps re-installing itself.  Wiping my whole preferences clean.  ex: minimizing to tray needs to be re-done.

3
Hi!  New user here.  Here's my problem:

I was surfing the internet over google, researching about korean music (which I wanted to try for a while), and I came across a site, and a pop-up came up.  It asked me to run Java, which it shouldn't because it was on a forum, so I pressed No/Cancel and then Windows Defender popped-up saying I had two trojan viruses.  Though I never used windows defender, I thought, what the heck, and said to fix it or whatever it said.  But apparently AVG didn't detect it at all, which was odd, because I've never had it NOT detect anything.  Anyways: after a while, Chrome, the browser I was using, started to go bad, started the "Not Responding" routine and I had to terminate it through task manager.  I reloaded it and the first message was the shortcut was destroyed and/or the exe file was buggy.  Note: All my AIM, ooVoo, Skype, MSN, etc still worked.  I then closed it, immediatly ran the AVG scan (which I probably should have done under safe mode), I then thought I might as well look up this problem on the intenet, and then it went buggy.  Chrome then said there was no trace (?) of the program, so I immediatly restarted the computer (Shut down took at least 3 minutes to actually shut-down) and ran it under safe mode.  Ran the scan, and it came up with five warnings and one infected problem.  I then fixed the problem and restarted it.  All went well until I re-opened Chrome.  Told me some error that the application needed to be terminated and after pressing okay, chrome was still up.  Tried loading up gmail, facebook, the whole sha-bang.  And nothing worked.  I then realized I could use the --no-sandbox method for the shortcuts, and it worked.  I ran AIM, MSN, etc, but gTalk didn't work.  Odd.  So I said, I'll worry about it tomorrow, but I then ran Malwarebytes overnight to do a double check (I used Full Scan).  Came up with 2 infected.  Immediatly fixed it, and ran the scan again, clean.  Ran a Flash Scan, clean, and the First Option scan (medium or something?) and came up with one infected, fixed it.  Then, I started going around the internet safely this time without going to any random sites.  Did the regular "check e-mail" thing.  But then I opened up MSN, ooVoo, Skype, and then it pulled the "Not Responding" on me and Chrome went buggy also.  I then immediatly started safe mode and now I am running a full Scan with 18 minutes into the scan with no Objects infected.

I will post up the results when the scan has finished.  I've seen Logs of these scans (? I think) and if you want me to post it up, I would need some instructions on how to do so, since I am completely clueless under this section of computers.

Windows Vista Bussiness 32-bit
Intel Core2 Quad
3GB RAM
Nvidia GeForce 8600GT

Dunno if you need any other information.  Thanks in advance (I'm on another computer atm).

Pages: [1]